Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Egne annonser

Nye gatebukkplakater

  • Treff: 2289

Et stenkast fra kjerkgata finner du oss i gamle "Brødrene Kroghs Uldvarefabrik". Nå blir det nye plakater på gatebukkene som leder deg dit. 

gatebukk skryteterin

 

Denne suppeterinen har fanget manges interesse i det siste. Original, som vi har vært inspirert av, finner du på bokomslaget: Trønderkeramikk.

Slike rutemønstre ble ofte brukt av lærlinger for å bestå mesterprøven. Dekorteknikken er forholdsvis enkel å mestre, men er veldig arbeidskrevende. Vi har valgt å kalle serien for Skryteserien.

Se flere suppeteriner på stett.

Norske Hjem - Jula 2013

  • Treff: 2728

norske hjem-kvart

Kristtorn-serviset gjenspeiler håndverk av høyeste kvalitet. Som alle våre produkter, så dekoreres serviset for hånd.

Kristtorndekoren er utarbeidet av vår dekoratør Marit Strand. Hennes design er en frisk interpretasjon av trønderkeramikkens border av bølger og blader, og inspirert av kristtorn. Kristtorn finner vi i symbolikk i forbindelse med både jul og påske, og i bibelske og hedenske tradisjoner. I dag forbinder vi det særlig med jula, og mange bruker Kristtorn-serviset som ”juleservise”. Men liker du dekoren er det like anvendelig som ”helårsservise”.

I kristtorn-serien ser vi her lysestaker, middagstallerken med suppetallerken og sjokoladeskål. Sjokoladekulene er fylt med egglikør og er farlig gode ! Skål med skjokolade er en kjekk gaveidé.

Akevittkannen i serien Brun & Hvit er blitt en populær gaveidé til den som har alt. Oppi kannen ser vi de ikke mindre ettertraktede akevittglassene - her med inskripsjon "Juledram".

Serviettringen er smidd av Jo Bjørner Haugom i RørosSmia.

 

 

 

 

 

 

 

Ditt eget bryllup utg. juni-13

  • Treff: 2437

db 1 2013 700

Ditt helt personlige servise

I bakgrunnen syns tre drikkebeger med tre ulike & unike motiv. Inspirasjonen er hentet fra den frodige Trønderkeramikk-stilen. Lekent kombineres nye uttrykk med gamle tradisjoner. Finn produktet under serien Unikum eller gå direkte til Drikkebeger Unikum.

 

 

 

 

 

 

Potteriet Røros

Fargarveien 4 »

7374 Røros

Norge

(+47) 72 41 17 10

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook