Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Spisesteder som bruker keramikken vår

Nettlenke Vertshuset Røros

Vertshuset er medlem av de Historiske. Frokostserviset består i stor grad av Hammerkrok-serviset vårt. Vertshuset har også overnatting i samme bygning som Potteriet Røros - i gamle ullvarefabrikken etter brødrene Krogh. Maten skårer høyt - kjører høy kvalitet og lokalprodusert. 

326

Nettlenke Hotell Røros

Hotell Røros ledes av gourmet-kokken Mikael Forselius. Maten er et sentralt moment når én besøker hotellet. En del serveringsfat m.m. brukes ved det tradisjonsrike koldtbordet der det legges stor vekt på lokale råvarer. Stor takk til Forselius som har benyttet seg av vår keramikk i mange TV-stunts. 

319

Nettlenke Erzscheidergården

Familiebedriften Erzscheidergården mestrer alt. Oppskriften er personlig vertsskap som gir deg kvalitet i alle led. Den bugnende frokosten er bare en del av de mange gode opplevelsene. Mye av servise kommer fra oss. Spesielt nevneverdige er å få middagen servert på de flotte middagstallerkene med inskripsjon Erzscheidergården.

307

Potteriet Røros

Fargarveien 4 »

7374 Røros

Norge

(+47) 72 41 17 10

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook