Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Bli forhandler

POTTERIET RØROS

 

Produkter

Våre kjerneprodukter er kopier av gammel Trønderkeramikk. Det er her sjela vår ligger. Trønderkeramikken har en rike historie noe som gir et hvet hjem en god porsjon ekthet. Trønderkeramikken ble hovedsaklig produsert i leirerike områder rundt Trondheim. Røros Kopperverket pleide gode handelsforbindelser til Trondheim og bærer nok en stor del av skylda for at en finner en god del originaler av den populære handelsvaren her i Røros-traktene. De historiske originalkopiene finner du under Museumskolleksjonen.

Inspirert av Trønderkeramikken har vi siden 1992 utvikles egne serviser. De eldste heter Hammerkrokserviset, en bestsellere i alle år. I 2004 lanserte vi serviset Kristtorn og siden sommeren 2010 har vi solgt det nyeste serviset, Fjellblomst, i verkstedutsalget vårt.

Nettbutikk

Nettbutikken er under oppbygging. Noen artikler kan være uferdig og en del produkter mangle.
Nettbutikken er nå tilrettelagt for at forhandlere kan handle direkte fra nettbutikken.
Du kan registrere deg her. Etter registrering vil vi vurdere din registrering og endre din bruker til forhandler. Deretter vil du kunne gå inn i nettbutikken og se innkjøpsprisene. 

Ny leire

I årene 2009 og 2010 har vi brukt mye tid på å finne en erstattning til den gode gamle blåleira. Mye av grunnen for at man sluttet å ta ut norsk blåleire var at keramikkverkstedene i skoler rundtom i landet gradvis er blitt borte. Vi fikk derfor en stor utfordring i å finne en leire som kunne gi noen lunde samme fargespill (brunfargen) og egnet like godt for hånddreiing, inndreiing og ikke minst dekorering med grønn, gul og lys leire. Vi har vært nært ved å gi opp flere ganger, men nå ser det ut til at vi har knekt kodene og endelig kan tilby en kvalitet som er god nok for å kunne betjene forhandlermarkedet. Den nye leire er engelsk terra cotta.

Fordeler og ulemper

Den nye leira har fordeler og ulemper. Dessverre ble vi nødt til endre på dekoren i Hammerkrokserien. Forskjellen ligger i grønne kanten. På gamle leira kunne vi legge grønn leire (begitning) helt rundt. I nye versjonen avsluttes grønnfargen noe tidligere. Tar man en tallerken f.eks så ser man forskjellen kun fra siden. De fleste privatkundene er fornøyd med den nye versjonen. For de som er mer nøye lager vi den gamle versjonen på bestilling, men det er da betydelig dyrere siden vrakprosenten er stor. Fordelene er en større stabilitet siden keramikken kan brennes noe høyere. I tillegg ser det ut til at keramikkhankene i terra cotta tåler noe mer.

Omvisning

Vi gir deg og dine ansatte/kolleger gjerne en god omvisning på verkstedet og utsalget vårt samt et innblikk i Trønderkeramikken's historie. Ønsker du/dere å ta deg/dere en Røros-tur kan vi hjelpe til med overnatting.

Oppfølging

Du vil få din egen kontaktperson hos oss. Sammen blir vi enige om tider for oppfølging og kundebesøk.

Personlig preg

Ønsker du et produkt eller en serie som kun er laget for salg i din butikk? Det at vi lager alt for hånd gir oss stor fleksibilitet selv i små kvanta. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Service

Vår målsetting er å være best på service. Vår salgsavdeling er løsningsorientert og genuint opptatt av produktet og deg som kunde.

Potteriet Røros

Fargarveien 4 »

7374 Røros

Norge

(+47) 72 41 17 10

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook