Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Priser

Alle priser vises inklusive moms i utgangspunktet.
Er du forhandler? Se punktet “Forhandler” lenger ned på siden.

Frakt

Fast frakt kr 149,- per sending (gjelder innenfor Norge).
Er du forhandler? Se punktet “Forhandler” lenger ned på siden.

Bestille over telefon eller e-post

Det er også mulig å bestille våre produkter via e-post eller telefon. Dette gjelder også produkter som i skrivende stund ikke finnes i nettbutikken.
Ring tlf. 72 41 17 10 (8-16) eller skriv til post@potteriet-roros.no
Er du forhandler? Se punktet “Forhandler” lenger ned på siden.

Betaling

Hos oss kan du betale med kreditkort eller vipps. Nettbutikk ligger på Shopify og betalingen gjøres gjennom paypal eller Vipps.
Bedriftskunder bes ta kontakt med oss på tlf. 72 41 17 10 (12-16:30) eller post@potteriet-roros.no for fakturering.

Moms

De fleste produktene våre er momspliktige (25%). Om du har spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på tlf. 72 41 17 10 (8-16) eller via post@potteriet-roros.no

Uavhentede pakker

Blir ikke en pakke hentet ut, blir kjøper belastet med et gebyr på kr 250,-. Blir ikke denne faktura betalt, sendes fakturaen til inkassobyrå uten videre varsel.

Forhandler

Ta kontakt med oss på tlf. 72 41 17 10 (12-16:30) eller skriv en e-post til oss på post@potteriet-roros.no om du ønsker å bli forhandler. Nettbutikken egner seg kun som katalog for forhandlere og kan ikke brukes ved bestillinger.

Levering

Varene sendes vanligvis innen 3 virkedager dersom de finnes på lager. Leveringstiden av sendte pakker er avhengig av Postens postgang.
Dersom det er tomt for lagervare kan det ta opp til 6 uker til varen er produsert opp igjen.
Vi tar forbehold om at våre produkter vil kunne fravike litt fra hverandre og bildene på denne hjemmesiden i både fargene og lys- og mørkhet, siden all keramikk er håndlaget.

Angrefrist

Hos oss har du åpent kjøp i 14 dager. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Skjema for angrerett ligger alltid vedlagt i forsendelsen. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.
Tilbudsvarer og brukte varer tas ikke i retur.

Reklamasjon

Ta kontakt med oss på tlf. 72 41 17 10 (12-16:30) eller skriv til post@potteriet-roros.no så snart som mulig ved reklamasjon.

Personopplysninger

Vi deler ikke personlig informasjon som du gir oss med noen utenfor firmaet vårt, og vi ber deg bare om personlig informasjon i forbindelse med et kjøp. Informasjonen du gir oss blir bare benyttet i sammenheng med bestillingen – se også vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine kundedata.
Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l. til en internettbutikk, bør du alltid sørge for at nettsiden du er på er beskyttet via SSL (Secure Socket Layers: en standard for kryptering av informasjon). Dette vises med et bilde av en lås i adressefeltet på nettleseren din.

Endringer i denne informasjonen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne informasjonen.
Denne siden ble sist oppdatert den 24.4. 2019