Gaveesker – for å øke kunnskapen i håndverket

Gaveesker – for å øke kunnskapen i håndverket

Gaveesker i ulike størrelser. Designet og spesiallaget for keramikken fra Potteriet Røros.

I en tid hvor mer og mer av bruksgjenstander lages i Østen ser vi et økende behov for kunnskap om håndverket. Historiene bak et produkt er viktig for oss og vi tror også kundene våre setter pris på å få vite mer om hvilke håndverksteknikker og tanker som ligger bak et ferdig produkt. Om du handler hos våre forhandlere, i nettbutikken vår eller i verkstedutsalget vårt så får du gavene du kjøper gjerne i en gaveeske.

En gaveeske rommer da gjerne et produkt (eller flere) og alltid følger det med en liten folder som forteller litt om Potteriet Røros generellt. Du vil også finne et lite kort i gaveesken som framhever en håndverksteknikk som er brukt for lage keramikken.

Vi ser et økende behov for kunnskap om håndverket og arbeidet bak det ferdige produktet.

Selve gaveeska er designet av Andrew Boothman ved Ren Røros Frontal. Eskene er kortreiste. De skjæres og leveres av Norsk Emballasje på Støren. På Potteriet Røros får de da et magebånd som tilpasses de ulike størrelsene. Dette gir oss høy fleksibilitet.

Bildet viser en liten karaffel og en saltskål i Hammerkrokserien på venstre side. På høyre side troner en grønn strikkebolle i Skryteserien. Se produktene i nettbutikken vår. I nettbutikken kan du velge å se hele utvalget. Du kan også velge å sortere utvalget etter serie eller fasong. Du vil alltid kunne se antall produkt som finnes på lager til en hver tid.